+32 (0)11 31 35 88
+32 (0)479 34 43 16
houben_marijke@hotmail.com
Facebook

Albums

Album Verenigingen

Ben je aangesloten bij een vereniging en steeds op zoek naar boeiende activiteiten voor je leden? Dan is dit wellicht een goed idee. De resultaten en de recensies spreken voor zich.

Album Workshops met familie en vrienden

Op een originele en creatieve manier je tijd doorbrengen met familie en vrienden. Van en met elkaar genieten, meerdere generaties samen aan de slag. Dat alleen al schept een bijzondere gelegenheid.

Album Teambuilding

Een activiteit om elkaar op een andere manier beter te leren kennen en op een creatieve wijze de band in het team te versterken. Het is mogelijk om zelf een thema aan te geven, of uit meerdere voorstellen te kiezen. Samen een kunstwerk maken met een mooi en blijvend resultaat. En nog lang nagenieten van het resusltaat dat prijkt op je werk, in de hal of op kantoor.

Album Educatieve Vorming

De bedoeling is om zelf nieuwe technieken en vaardigheden te leren en om ze door te geven aan anderen. Maar ook mogelijkheden en ideeën aanbrengen, bespreken en doorgeven aan elkaar. Dit doen we zowel in theorie als in praktijk. De resultaten zijn tegelijk een voorbeeld en een stimulans voor anderen.